علت پا نگرفتن کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 91 بازدید 1 تبادل تجربه

 این سوال رو ماه پیش پرسیدم الانم چون هنوز نگرانیم رفع نشده میپرسم دخترم الان هفته دیگه شش ماهش کامل میشه چیزی رو جلوش بگیرم با دستاش میگیره گردنش تقریبا سفت شده وقتی به کمر خوابوندمش میتونه بر روی شکم خودش رو بیاندازه صدا در میاره ما رو کامل میشناسه ولی وقتی زیر بغلش رو میگیرم پاهاش رو محکم و سفت نگه نمیداره به قول معروف پا نمیگیره حالا چقدر باهاش تمرین کنم تا یکی دو ثانیه نگه داره خیلی نگرانم پایان چهار که بردمش بهداشت گفتن هنوز زوده الان نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی

نوزادان در سه ماهگی اگر پای آنها را به زمین تماس بدهید پای خود را سفت کرده و چند ثانیه نگه میدارند.

این واکنش ناشی از رفلکس‌های اولیه است و بعد از چند ماه از بین می‌رود و مهارت‌های بالاتر جایگزین آنها می‌شود.

اینکه کودکتون غلت میزنه نقطه قوت بسیار خوبی در روند رشدش محسوب میشه، اما اینکه هنوز گردنش کامل نشده نیاز به توجه داره.

لطفا سوالات زیر رو جواب بدید:

1. آیا کودکتون دندون در آورده؟

2. آیا از هر دو سمت غلت میزنه؟

3. آیا هم از دمر به طاق باز و هم از طاق باز به دمر غلت میزنه؟

4. برای نشستنش تلاشی کردید؟ اگر پاسختون مثبته آیا با کمک دست‌هاش برای چند ثاینه می‌تونه بشینه؟

5. پاهاش رو با دستاش در حالت طاق باز می‌گیره؟

6. در حالت دمر( خوابیده به شکم) سرش رو بلند می‌کنه و نگه میداره؟

تجربه شما

سلام زارع هستم کاردرمانگر ذهنی کودکان

نظر همکار ارجمندم در مورد کودک شما رو مطالعه کردم و استفاده بردم و یک فرضیه ای در ذهن بنده خطور کرد که گفتن آن را ضروری دانستم:

بنظر بنده کودک شما ممکن است ناامنی جاذبه ای هم داشته باشد. این مورد هم بررسی کنید که کودک زمانی که از زمین فاصله میگیرد خودش رو سفت میکند یا نه؟ و یا زمانی که سوار بر تاب میشود چه واکنشی نشان میدهد. لذت میبرد؟ و یا خود را به حالت اسپاسم در میاورد؟

لازم به ذکر است که امروزه با توجه به تغییرات سبک زندگی و تغییرات زیست محیطی و شیمیایی مشکلات حسی در کودکان زیاد شده و در صورت برطرف نکردن بموقع آن, در اینده به بیماری های دیگر تبدیل خواهد شد که کودک را از مسیر یادگیری و اموزش دور خواهد کرد.