عصبانیت و رنجاندن دیگران

سلام.

من خیلی زود عصبی میشم و تو عصبانیتم هر چی که از دهنم در بیاد میگم و همه رو از خودم میرنجونم، ذهن و فکرم آشوبه،همش استرس دارم همش درگیری دارم با بقیه تو رو خدا کمکم کنین، میفهم هیچکسی دیگه نمیتونه تحملم کنه،هیچ کسو واسه خودم نذاشتم به همه پریدم کوچیکترین حرفی که میزنن سریع جبهه میگیرم و جوابشونو خیلی بد میدم و انقد بحث رو ادامه میدم تا به جای باریک بکشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
عصبانيت اتشي است كه يك لحظه شعله ور شده و همه را در بر ميگيرد .چه خوب است كه شما به اين موضوع اگاهي داريد و حتي خواهان تغيير ان هستيد .
از راهكارهاي مختلفي ميتوان براي كنترل اين هيجانات استفاده كرد مثلا ميتوانيد در زمان استرس افكارتان را يادداشت كنيد چه چيزي باعث استرس شماست و چه چيزي ان را تشديد ميكند،زمان مشخصي قرار دهيد كه به موضوع استرس زا و ابعاد مختلف ان فكر كنيد و بعد از ان زمان مشخص جهت فكر خود را تغيير دهيد و...
در زمان عصبانيت نيز ميتوانيد قبل از نشان دادن واكنش شديد محيط را ترك كنيد يا براي خود قانوني بگذاريد كه قبل از پاسخ به طرف از ١تا١٠ميشمارم و بعد جواب ميدهم و موارد ديگر
بهتر است از مشاور كمك بگيريد