سلام من 23 ساله شوهرم 24 چهار ماهه اقدام کردیم. منتهی این ماه آخر بطور جدی بود. ماه گذشته 23 ام پریود شده بودم اما این ماه از وقت پریودم گذشت فکر کردم باردارم. 26ام این ماه لکه بینی داشتم باز فکر کردم لانه گزینیه اما آزمایش دادم منفی شد. رفتم دکترم گفتن سمت چپت کیست 20 میلی داری. اگر عجله داری استرس داری بیا از نافت آمپول بزنم تخمدانات تحریک بشن اما اگه عجله نداری برو دو سه ماه صبر کن. من خیلی از این آمپول میترسم تو رو خدا راهنماییم کنید. گفتن هم خودت سالمی هم شوهرت اما چرا یک سره رفتن سراغ آمپول؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

امپول نزنيد
نازايي وقتي اطلاق ميشود كه زوجي يك سال جلوگيري نداشته باشند و حاملگي رخ ندهد
توصيه ميشود در چند ماه اينده اقدامي براي درمان نازايي انجام ندهيد و فقط هفته اي سه بار مقاربت داشته باشيد