سلام خسته نباشید

من بعد از استفاده از کیت وقتی جواب مثبت شد ۱۲ ساعت بعد نزدیکی داشتم صبح که از خواب بیدار شدم سوزش معده که به پشت میزد و کمی حالت تهوع احساس کردم که کل روز همینجوری بودم آیا امکان داره باردار شده باشم یا این علائم چیز دیگری است.

ممنون از زحمات شما

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله احتمال بارداری وجود دارد اما از روی علائم نمی توان صد درصد تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید