سلام من امروز روز 14 بعد آی یو آی هستم، دیروز باید پریود میشدم ولی نشدم، دکتر 15 تا شیاف پروژسترون داده که امشب آخریش هست دیروز بی بی چک زدم منفی بود آیا شیاف ممکنه جلوی پریودی رو بگیره، یا آزمایش رو منفی نشون بده؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر شیاف پروژسترون تاثیری روی جواب آزمایش شما ندارد  بهتر است شیاف پروژسترون را قطع کنید اگر بعد از قطع شیاف پروژسترون تا ۳ روز آینده پریود نشدید آن وقت مجدد تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.