زندگی با مادرشوهر

با سلام من شش ساله ازدواج کردم. سه سال تو اتاق خونه پدرشوهرم بودم الان سه ساله طبقه بالاشونم.ا ز وقتی بچم دنیا اومده مادرشوهرم یک سره خونه ماست. فقط واسه خواب میره خونه خودش خسته شدم. هر وقتم میاد بدون در زدن در و باز میکنه هر لحظه ممکنه بیاد تو. تو همه چیزم دخالت میکنه. از طرفی انقد اومده اینجا بچم ده ماهشه همش بغل اونو ترجیح میده این اعصابمو خراب کرده. نمیدونم باهاش چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
زندگي كردن با خانواده يكي از طرفين مشكلات خاص خودش را دارد كه گاها تحمل فرد را از بين ميبرد .بهتر است با همسرتان صحبت كنيد و مرزهاي برا زندگي زناشويي ،تربيت فرزند،چهارچوب رفت امد و ..خود مشخص كنيد مرزي كه هر دو طرف ان را قبول داشته و به ان پايبند باشند و اين مرزها را با ارامش براي خانواده هاي خود نيز توضيح دهيد و از انها بخواهيد به حريم شما به روش فرزند پروري شما احترام بگذارند
اينكه فرزندتان به مادر همسرتان دلبستگي دارد بعد مثبتي هم دارد كه ميتوان با پر رنگ تر كردن ان ويژگي كمي ارام شد اينكه او حريم امني جز شما دارد و شما ميتوانيد با خيال راحت زمان هايي از روز فرزندتان را پيش مادر همسرتان بگذرايد و زمان هاي براي خودتان داشته باشيد .