کم کاری تیروئید

157 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

ببخشید من در تاریخ ۵/ ۹۷ آزمایش fsh__170 بوده

وanti-tpo__ 172

دکتر لووتیرکسین۵۰ تجویز کردند و گفتند که تیروئید شما پرکار هستش برج آزمایش دادم

tsh__1\0

بود دکتر گفتند نصف قرص رو مصرف کنید الان دوباره آزمایش دادم.

 tsh__8\67 و

anti-tpo__94\3

 دکتر گفتند که تیرویید کم کار شده و گواتر دارید این بار لووتیروکسین۱۰۰ تجویز کردند. نوبت بعد رو هم گفتند سه ماه دیگه

 الان نگرانی و سوال بنده این هست که با این دوز بالای دارو باید تا ۳ ماه صبر کنم یا نه زودتر آزمایش بدم که اتفاق قبل دوباره پیش نیاد.

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باعرض سلام وخسته نباشید
درصورتیکه علایمی از اظطراب یا کاهش وزن ویا ریزش موی شدید وتغییرات درقاعدگی ویا تپش قلب ندارید به درمان ادامه دهید وسه ماه بعد بررسی مجدد کنید
دوز داروهم بالانیست نگران نباشید .

تجربه شما

ممنون و مچکرم