ختنه نوزاد

باسلام خدمت مشاوران محترم .من پسرم رو چهل روزگی ختنه کردم اما بعد ازختنه آلتش به حدی کوچک شده و رفته داخل که فقط موقعی که دستشویی داره میزنه بیرون .خیلی نگرانشم میتونه به خاطر زود ختنه کردن باشه؟یه بچه دیگه تو فامیلمونه زودختنه کرده ولی اون اینطور نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

زمان ختنه شدن مناسب بوده و زود نیست.
بهتره معاینه بشه ولی بعصی شیرخواران مخصوصا موارد با وزن بالا،که قسمت فوقانی التشان ،چربی بیشتری دارد این اتفاق می افتد و مهم نیست با افزایش سن، چربی کم میشود و این مشکل ررطرف میشود.