ارضا نشدن در رابطه

سلام .خسته نباشید من در رابطه جنسی با همسرم خیلی سردم یعنی ببخشید همسرم نمیتونه من رو  به ارگاسم برسونه تلاش زیادی هم میکنه ولی نمیشه با اینکه من آدم خیلی گرمی هستم و اینکه وانمود میکنم به ارگاسم رسیدم .

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
 اگر موارد زیر در مورد شما صدق می کند طبیعی است :
۱_ اگر کمتر از یک سال هست که ازدواج کرده اید.
۲_ اگر رابطه شما کمتر از حد معمول و یا بیش از حد معمول طول می کشد.

لطفا موارد زیر را انجام دهید:
۱- در حین رابطه پوزیشنی را انتخاب کنید که شما بر روی همسرتان قرار داشته باشید و شما فعال باشید
۲- در حین رابطه تمرکز کنید علت اصلی عدم رسیدن به ارگاسم در بانوان عدم تمرکز آنهاست.
۳- در حین رابطه به دنبال لذت بردن باشید نه رسیدن به ارگاسم.

اگر با انجام موارد فوق هنوز موفق به تجربه ارگاسم در طی شش ماه آینده نشدید حضوری مراجعه بفرمایید