کمبود ویتامین دی و سقط جنین

باسلام و خسته نباشید،من شروع پریود آخرم دهم آذر ماه بوده و طبق گفته پزشک امروز وارد هفته هفتم بارداریم شدم؛ البته مقاربت هفته آخر آذر ماه بود،دو سه شب اخیر لکه بینی داشتم و تو آزمایشمم ویتامین دی ۱۷ بود سونوی واژینالمم گفت جنین خیلی کوچکتر ازسن بارداریته و احتمال سقط هست به پزشکم مراجعه کردم که شیاف پروژسترون تجویزکرد ولی ویتامین دی رو گفت حداقل تا ماه سوم تجویز نمیکنم، به پزشک دیگه ای مراجعه کردم که ایشون نظرش کاملا متفاوت بود و علاوه بر ویتامین دی۱۰۰۰ چند تا مکمل دیگه هم نوشت وگفت کمبود ویتامین دی خطر سقط جنین میاره، الان خیلی گیج و دو دلم واقعا نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم راهنمائیم کنید،آیا ممکنه با عدم مصرف ویتامین دی جنینم سقط بشه؟به نظرتون چرا جنینم رشد نکرده من سعی کردم خوب تغذیه کنم!!!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
نقش ویتامین د و باروری مدت هاست ثابت شده و ضرورت کافی شدن ذخایر آن یعنی ویتامین د در بدن قبل از بارداری بسیار بررسی شده، لذا توصیه می شود نوع ۱۰۰۰ واحد آن که بسیار شبیه فیزیولوژیک برای بدن می باشد ودر بارداری بسیار مفید است را استفاده کنید .حتی توصیه می شود جهت جلوگیری از پوکی استخوان در شیردهی همراه با مواد کلسیم دار مصرف نمایید.