آزمایش خون مثبت و باردار نبودن

باسلام

بنده 26 سالمه تنبلی تخمدان دارم و سابقه سقط 7 هفته حدود 8 ماه پیش دارم، دو هفته پیش علائم بارداری داشتم آزمایش بارداری دادم مثبت شد، فرداش که تیتر بتا دادم منفی شد

عصر  همون روز دوباره آزمایش دادم مثبت شد و همون نمونه خون تیترش منفی شد،

یک هفته بعدش دکتر رفتم سونو واژینال نوشت ، سونو شدم گفتن که رحم پاکه پاکه هیچی توش نیست

میخواستم بپرسم پس دلیل اینکه آزمایش ها مثبت شده چیه؟ ممکنه مشکلی توی بدنم وجود داشته باشه؟ بنده حدودا دوماه هم هست که از سینه چپم مایع زرد رنگ ترشح میشه

ممکنه مقدار هورمون دیگه ای توی بدنم بالا باشه؟ چه پیشنهادی دارید که از نگرانی در بیام؟

پیشاپیش از پاسختون ممنون و سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
آزمایشهای هورمونی تیروئید، پرولاکتین، LH,FSH و پروژسترون و استروژن را انجام بدهید. ترشح شیر غیرطبیعی است.