اهمال کاری در امور

متاسفانه من خیلی بی اراده هستم هر دفعه که به خودم میگم این دفعه حتما این کار و انجام میدم ولی تو موقع کار تنبل میشم و نمیتونم انجام بدهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما دوست عزیزم
باید ببینید کاری که برای خودتون در نظر‌ میگیرید چقدر واقعا برای شما مهم‌ و هست و اینکه اون قدمی‌که برای انجام‌دادن کار‌ در نظر میگیرید چقدر متناسب با توان شما هست بعضی وقتها سنگ‌ بزرگ نشانه نزدن هست یعنی شما دوست دارید یا کارتان را بی عیب‌ و‌نقص انجام بدید یا کلا انجام‌ ندید، در ضمن باید توجه داشته باشید که به اولویت بندی های کارهای خود بپردازید
در این باره میتونید از تکنیک آیزنهاور در مدیریت زمان
 eisenhower-matrix استفاده کنید:
🔹تكنيك «فوری/مهم» آيزنهاور به شما كمك خواهد كرد تا در خصوص اولويت‌های کارياتان فكر كنيد و مشخص كنيد كه چه كارهايی "مهم" و چه كارهايی "فوری" هستند!

 كارها را مى توان بر اساس اين قاعده  در ماتريس چهار خانه دسته بندی كرد:

1️⃣ فوری و مهم (اولویت A)
2️⃣ مهم و غیرفوری (اولویت B)
3️⃣ فوری و غیرمهم (اولویت C)
4️⃣ نه مهم و نه فوری (اولویت D)

🗣 آيزنهاور، اين گونه رفتار مي كرد:

🔻كارهای A را سريعا انجام مي داد.

🔻كارهای گروه B را شخصا و با آرامش خيال انجام می داد.

🔻كارهای گروه C را به ديگران تفويض می كرد.

🔻كارهای گروه D را در صورت امكان حذف می كرد.

1️⃣ این دسته، وظائف و کارهای بحرانی و حیاتی هستند. آنها را همین امروز  انجام دهید.

2️⃣ برای انجام این دسته از کارها باید زمان بندی درست و دقیقی داشته باشید.

3️⃣ این دسته از کارها جزو "مسائل روزانه" هستند. آنها را تفويض اختيار كنيد يا "حداقل زمان" را صرف آنها کنید.

4️⃣ آنها را انجام ندهید یا بعدا و درآخر و در حداقل زمان ممکن انجام دهید.