آیا باردار هستم یا نه؟

باسلام من دو ماه هست عقب انداختم من همیشه ۲۸ میشدم رفتم دکتر متفورمین داد و چندماه هست میخورم و بان ماه۱۰روزعقب انداختم وشدم وازاذرودی نشدم ودردماهانه سراغم میادوکموبیش حالت تهوع معدم هم دردمیکنه وچندهفته قبل تست زدم منفی بودونشدم ولی یکم لگ دیدم و آبان متفورمین و قطع کردم ولی باز یک‌ ماه هست شروع کردم میشه با این ها باردار بود و دیر مشخص بشه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام از عوارض متفورمين اين مسائل هست ولی شما آزمايش خون بديد مطمئن تره