حرف نزدن کودک 5 ساله

سلام خسته نباشید من فرزندی پنج ساله دارم که حرکاتش دوسال عقب افتاده الان پنج سالشه همه کار میکنه فقط حرف نمیزنه بردیم دکتر شربت پیراستام داده میگن این شربت تشنج میاره میخواستم بپرسم ببینم این حقیقت داره یا نه بعدشم این شربت رو تو آذربایجان شرقی استان تبریز دکتری داده به نظرتون این شربت رو بدم یا نه لطفا راهنمایی کنید باتشکر.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام و درود فراوان
ببینید اگر به خاطر شروع کلام و حرف زدن تجویز شده من باید خدمت شما عرض کنم نه پیراستام و نه هیچ داروی دیگری به تنهایی اثر گذار نیست، در مورد ایجاد تشنج و مصرف و یا عدم مصرف با پزشک فرزندتون مشورت کنید .
پیراستام معمولا به عنوان مکمل تجویز می شود.