سلام من یک ماه و نیم هست که ازدواج کردم شوهرم دست بزن داره بهم فحش های زشت میده الان اومدم قهر خونه پدرم یعنی از خونه بیرونم کرد به خانوادم گفت ببرینش نمیخوامش بعد 4 روز پشیمون شد زنگ میزد التماس میکرد برگردم امروز مادر و خواهرش روی تلگرامشون برام کلی توهین گذاشته بودن بهش که گفتم پشتم بود و باز خواهش کرد برگردم اما تا بعد از ظهر خانوادش پرش کردن باز رفتار بد گذشته رو نشون داد همسرم به شدت به حرف خانوادش گوش میکنه به شدت پشت خانوادشه میخوام درست بشه بیاد سر زندگیمون خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید . ببینید دو راه برای شما وجود دارد یک راه این است که با واقعیت روبرو بشوید. کمی تلخ است ولی بعد میتوانید زندگی خوبی برای خودتان بسازید و خوشبختی را تجربه کنید راه دوم این است که با خیالات غیر واقعی زندگی کنید و به امید معجزه بمانید .در این صورت زندگی خوبی در انتظار شما نخواهد بود و نمی‌توانید خوشبختی را تجربه کنید . برای اینکه ازدواج خوبی داشته باشیم باید همسر مناسبی انتخاب کنیم .اینکه یک نفر مناسب ما هست یا خیر بستگی به شناختی دارد که از او پیدا می کنیم .متاسفانه ما معمولاً خودمان را گول می‌زنیم و دائماً با ذهنمان دلایل غیرواقعی می تراشیم که واقعیت‌ها را انکار کنیم .همسر شما به اندازه کافی خودش را به شما نشان داده است.برای همین هم  از این به بعد اگر شما واقعیت را نبینید خودتان مسئول بلاهایی هستید که در آینده بر سرتان می آید .در یکی از کتک کاری هایی که انجام می دهد به راحتی ممکن است شما نقص عضو پیدا کنید و تا آخر عمرتان دیگر خوب نشوید. پس همین الان قاطعانه تصمیم بگیرید .انسان ها در سن همسرشما تغییر نمی کنند ممکن است فردا دوباره بیاید و خیلی خیلی خوب شود .ولی دوباره همین وضعیت مدتی دیگر تکرار خواهد شد. انتخاب با شماست .

تجربه شما

وای به نظرم تمومش کن اصلا خوب نمیشه