هموروئید و جراحی

سلام

من مبتلا به شقاق و همورویید هستم. سه سال دارم درد میکشم. همه جور پماد و طب سنتی اینا هم استفاده کردم دردش اصلا خوب نمیشه. یبوست الان دیگه یک ساله ندارم ولی همورویید از سه سال پیش باقی مونده و از بین نرفته. آستانه تحمل درد هم ندارم که بخوام جراحی سنتی کنم. آیا درمان با لیزر فایده ای داره؟و اونجور که در تبلیغاتشون میگن کم درد هست؟ مدت درمان چقدره و چند وقت درد دارم؟ آیا دردش جوری هست که آدمی مثل من بتونه تحملش کنه.

ممنون میشم اگه پاسخ بدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. جهت درمان لیزر ابتدا باید معاینه شوید تا سایز همورویید مشخص شود.

درمان با لیزر از درمان جراحی سنتی بسیار ساده تر است و بخیه و ... نمیخورد. درد کمتری دارد.

به جای نگرانی برای بهبود سریعتر و رها شدن از این علامت ها هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید.