درمان دارویی افسردگی و اضطراب

سلام. من به خاطر داشتن عدم تمرکز از کلینیک سوال پرسیدم و جواب بسیار خوبی دریافت کردم (ممنونم ازتون) و این عدم تمرکز نشانه داشتن اضطراب و افسردگی بوده. الان سوالم از خدمتتون اینه که اگه برم پیش روانپزشک دارو درمانی طول میکشه با توجه به اینکه من سه ماه تا کنکور فرصت دارم؟ و اینکه آیا درمان داروییش رو درسم تاثیر منفی خواهد گذاشت یا نه؟ در ضمن من خیلی از اطرافیان شنیدم که داروهای تجویزی روانپزشک عوارض بدی دارن. می خواستم بدونم آیا درسته این حرف یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل - وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.خواهش میکنم.اگرشما ظرفیت ذهنتان را مانند ظرفیت یک ظرف درنظر بگیرید مادامی که قسمتی از آن توسط فکرهای اضطرابزا اشغال شده باشد،فضای باقیمانده جهت بهره برداری درسی کمتر است ودرنتیجه راندمان کارتان پایین تر است.
بسیاری از داروهای روانپزشکی حالت خواب آور ندارند که در کارشما اختلال ایجادنمایند لذا نگران نباشید ومطمئن باشید با درمان مناسب نتیجه بهتری در کنکور پیش رو خواهید داشت.