تاثیر کپسول هیربرست

سلام می خواستم بدانم کپسول هیربرست برای پر پشت کردن مو تاثیر واقعی دارد یا فقط یک تبلیغ است .موهای سرم خیلی نازک شده و ریخته .چون داروی گرانی است می خوام از خوب بودنش مطمئن بشم ممنون.

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام مصرف مکمل ها کلا تاثیر بلندمدتی بر حجم و اندازه موها ندارد و فقط تا وقتی که آنها را مصرف می کنید مقداری رشد مو بیشتر میشود بنابراین برای تشخیص نوع ریزش مو و سپس انجام درمان مناسب آن نوع ریزش مو به متخصص پوست مراجعه کنید و از خود درمانی خودداری کنید