قرمز شدن‌ صورت در جمع

سلام. من یک مشکلی دارم تازگیا اینه وقتی تو جمع هستم و یک کوچولو خجالت بکشم رنگ صورتم قرمز میشه دقیقا عین لبو! بعد خیلی از این موضوع بیشتر خجالت میکشم و اذیت میشم. اصلا شده برام یک استرس که چه جوری تو جمع ها باشم و این مشکل برام پیش نیاد میشه لطفا منو راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کار در مدرسه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

خجالت و شرم تظاهرات روانی و جسمانی را باهم دارد اينكه صورت شما قرمز می شود اثرات جسمانی خجالت هست و نمی توان از آن جلوگيری كرد و شما بايد از لحاظ روانی به خودتان تسلط پيدا كنيد و تمرينهايی را انجام بدين كه خجالت از جمع را كاهش بده و بتوانيد در جمع صحبت كنيد و در اين زمينه اعتماد به نفس خودتان را بالا ببريد پيشنهاد می كنم از مهارتهای زندگی مخصوصا مهارت اعتماد به نفس و جرات ورزی استفاده كنيد .