برگشتن خواستگار قبلی بعد از ازدواج

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 105 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من وقتی ۱۷سالم بود پدرمو از دست دادم،تو سن ۱۸ سالگی به واسطه کمبود محبت پدر عاشق پسری شدم، اون هم عاشق من شد، البته اگه اسمش عشق باشه، همدیگرو دوست داشتیم، و واقعا کار بدی نکردیم حتی دست همو نگرفتیم که عقد کنیم،چون شرایط هر دو جور نبود صبر کردیم، این صبر ۷ سال طول کشید و در آخر اومد خواستگاری و داداشام راضی نشدن هم بخاطر شغلش هم تو تحقیق یک چیزایی شنیده بودن، البته بیشتر بخاطر شغلش که دولتی نبود و درآمد خوبی نداشت، خیلی بحث افتاد خونه ما و من کتک خوردم از داداشام،فرصت بیشتری میخواستم که راضی شون کنم از طرفی اون پسر و خانوادش به من فقط یک هفته فرصت دادن و پسر گفت بعد یک هفته من میرم و به راحتی رفت و به من گفت ازدواج کن و منم زن میگیرم،خیلی اصرار کردم زمان بیشتری بده اما اون گفت دست من نیست و دست خانوادمه،خلاصه رفت و من هم ۴ ماه بعدش عقد کردم با یکی دیگه، حالا همسرمو خیلی دوست دارم، حالا اون پسر بعد یک سال به من پیام داده تنهام گذاشتی و یه وبلاگ درست کرده پر از شعرهای عاشقانه و شکست عشقی برام فرستاده،من جوابشو ندادم فقط ترسم اینه وبلاگ و خودش برام درست کرده بود آیا میتونه مزاحمم بشه؟ نمیخوام زندگیم از هم بپاشه و نامزدم متوجه بشه، من الان چیکار کنم؟ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام عزیزم
مرسی که ما رو برای مشکلتون انتخاب کردید.
گفتی همسرتو دوست داری و خداروشکر برداشتم اینه که مشکلی در زندگی فعلی نداری. اما اشاره نکردی که هنوز به رابطه ی قبلی فکر می کنی یا پرونده ی اون رابطه کاملا واست بسته شده. کاری که باید انجام بدید فقط اینه که کاملا جدی و قاطع باشید و به تماس ها و پیام ها پاسخی ندید. همه ی افراد در گذشته ممکنه رابطه هایی داشته باشند و قرار نیست همه ی اونها به ازدواج ختم بشه. و گفتین که رمز ایمیلتون هم تغییر دادین. بنابراین روی زندگی فعلی و همسرتون تمرکز کنید و با ترسهای خودتون مقابله کنید و محکم باشید.

تجربه شما

ببخشید ایمیل رو درست کرده بود برام نه وبلاگ رو، من جوابشو ندادم و رمز پسورد ایمیل رو عوض کردم و ایمیل خودش که به عنوان ایمیل پشتیبان برام ثبت کرده بود رو پاک کردم، چون نتونستم خود ایمیل رو حذف کنم، فعلا اینا رو حذف کردم