سلام من ۲۳ سالمه و ۳ ساله ازدواج کردم،من چندین بار قرص چاقی استفاده کردم که چاق شم، پریودم نامنظمه، سونو دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم امکانش ه‍ست که بخاطره مصرف قرص باشه؟ چون خیلی استفاده کردم، ماهی که قرصو نمیخورم احساس میکنم پریودم کمتر عقب میوفته، زیادم چاق نیستم، قرصو میخورم چاق میشم، یه مدت که نمیخورم دوباره لاغر میشم، وزنم همش در حاله تغییره، میشه راهنماییم کنین؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اسم قرص رو نفرمودید . تنبلی تخمدان دلایل زیادی دارد مانند ژنتیک، سبک زندگی.....ورزش کنید، مراقب چاقی باشید و رژیم غذایی مناسب داشته باشید تا مشکل رفع شود. به کلینیک های تغذیه مراجعه کنید.‌روز خوش