سلام اقدام بارداری کردم دکتر بهم اول قرص پروژسترون داد که ۹ام ماه قبل پریود شدم  و بعد روز ۵ام قاعدگی قرص کلوفمین داد تا ۵ روز مصرف کردم.روزی ۲ تا بعد اقدام کردم الان روز ۱۹ام از آخرین پریودی هستم که خونریزی خفیف قهوه ای دارم که باید ۹ام بهمن پریود میشدم الان میترسم این چیه؟ ممنون میشم کمکم کنید.و اینکه چرا باردار نشدم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما اگر لکه بینی دارید و خون ریزی نیست ممکن است  علت آن لانه گزینی جنین باشد اگر تا ۹ بهمن به خون ریزی نیافتادید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید