سلام من عفونت زنان دارم الآن دو ساله که دارو مصرف میکنم و فقط تا زمانی که دارو مصرف میکنم خوبه . به محض تموم شدن طول درمان دوباره عفونت میبینم خواهش میکنم کمک کنید واقعا دیگه خسته شدم از این وضعیت حتی یک بار هم فریز کردم اما جواب نگرفتم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

موارد بهداشتی را رعایت کنید. بهتر است تست پاپ اسمیر بدهید . دوره درمان را کامل کنید گاهی باید از درمانهای نگهدارنده استفاده کنید. از نظر سیستم ایمنی چک شوید. با پزشکتان مشورت نید. عصر بخیر

تجربه شما

ممنون از شما