سلام

خانم دکتر من حدود 3 ماهه که زایمان کردم یعنی. 8.4 تا 19 آذر ماه لکه بینی داشتم زایمانم طبیعی بود بعد اون حدود 7 روز پاک شدم دوباره تو تاریخ 24 اذرتا 30اذر پریود شدم دوباره 6 روز پاک بودم توتاریخ 7دی تا 15دی پریود شدم دوباره تو تاریخ 21 دی تا 25 دی اونم به شکل لکه بینی فقط یه روزش زیاد بود پریود شدم. یه آزمایش هورمون هم دکتر برام نوشت که توروز 3 قائدگی انجام دادم که ذخیره تخمدانم 0.4 بود که گفت نشانه یائسگی زودرسه. تو سونو واژینال که انجام داد گفت ذخيره تخمدانت خوبه تعدادی فولیکول ریز وجودداره و اندومتر رحمم 11بود حالا خانم دکتر من تواین بین که پاک بودم نزدیکی داشتم ولی به روش طبیعی جلوگیری میکردم حالا چندروزه حالت تهوع دارم احتمال بارداری هست با این شرایط

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه جلوگیری داشته اید احتمال بارداری ضعیف است در دوران شیردهی به علت تغییرات هورمونی نظم پریودی خانمها ی شیرده به هم می ریزد و این مسئله طبیعی است     موفق باشید