میزان رشد کودک

67 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. کودک من امروز 7 ماهه شد بردم مرکز بهداشت وزن 8 کیلو قد 67/5 و دور سر 45/5  بود.در مراقبت شش ماهگی قدش 67/5 بود هیچ افزایش قدی نداشته. وزن هم فقط 200 گرم اضافه کرد.وزن پسرم موقع تولد 2/5 کیلو با قد 48 و دور سر 33 سانتی متر.رشد پسرم نرمال است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

رشد کودک شما خوب است. شیردهی و غذای کمکی مقوی ادامه دهید. ماه بعد هم قد و وزن و دور سر اندازه گیری کنید. اگر افزایش رشد قدی نداشت به پزشک بررسی کنید.

تجربه شما

از شما خیلی ممنونم بابت جواب دهی و توجهتون خدا از خوبی کمتون نکنه