دل درد مداوم کودک

سلام، پسر من یه ماه و سه روزشه و فقط شیر خشک آپتامیل میخوره، چند روزه که شبانه روز دلپیچه داره هی زور میزنه، نمی تونه درست بخوابه، بایوگایا و کولیک ایز و ایزی کول هم میدم بهش، فایده ای نداشته، چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیر با حجم کمتر و وعده های بیشتر بدهید. بعد از شیردهی سریع نخوابانید و حتما آروغ بگیرید. می توانید حالت دمر در آغوش بگیرید یعنی دست خود را زیر شکم کودک قرار دهید و کودک را برگردانید که صورت به سمت زمین باشد و راه ببرید. در رابطه با نیاز به مصرف دارو به پزشک مراجعه کنید.