درد دنبالچه و اقدام به بارداری

سلام. ۲۴ سالمه و درد شدید دنبالچه دارم به پزشکهای زیادی مراجعه کردم اما بعد قطع قرص به حالت قبل برگشتم طوری دنبالچم کج و بیرون زده هست که با لمس دست مشخصه و تحت هیچ شرایطی نمی تونم صاف دراز بکشم می خواستم بدونم برای بارداری ضرری نداره؟ و این که چه کاری باید انجام بدم برای دردهای وحشتناکی که دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

حتما قبل از بارداری اقدام به رفع مشكل و از بين بردن دردها کنيد

چون بارداری و هورمون های بارداری بسياری از مشكلات را بدتر ميكند و دردها را بيشتر بروز ميده

به متخصص ارتوپدی مراجعه كنيد

در صورت نياز به متخصص فيزيوتراپی مراجعه كنيد

مشکلات دنبالیچه قابل درمان و اصلاح هستند وليی تمرينات ويژه و مراقبت های خاص ميخواهد

از نشستن طولانی مدت بپرهيزيد

از بالش های مخصوص نشيمن استفاده كنيد