مشکل در برخورد همسر با دخترهای فامیل

سلام‌ خسته نباشید. من و نامزدم چند سال دوست بودیم وقتی تو دوستی ازش پرسیدم حد رابطه با دخترای فامیل چه جوری گفت حرف میزنیم خیلی خودمونی ولی دست نمیدیم چون میدونست من حساسم . منم گفتم منم همین طور هستم حتی بارها خودش پرسید ازم در این باره. الان که نامزدیم میبینم که به همه دست میده . میگه میترسیدم از دستت بدم اونجور گفتم ولی اینا از من بزرگترن یا جای بچه منن. چرا تو حسودی میکنی ؟ بعد خودش دوست نداره من به کسی دست بدم هر چقدر هم با حرف و با محبت بهش میگم قبول نمیکنه میگه مگه چه اشکالی داره ما با هم بزرگ شدیم یا وقتی قبول میکنه اونا میان جلو و دست میدن. میشه بپرسم من واقعا حساسم؟ چیکار میتونم بکنم

اینم بگم فقط در حد دست دادن هستن چارچوب اخلاقی رو رعایت میکنن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

دوران نامزدی و معاشرت‌های پیش از ازدواج، فرصتی هست برای شناخت هرچه بیشتر طرف مقابل. و همچنین شناساندن خود به او. در خصوص اینکه شما دارید حساسیت زیادی به خرج میدید یا نه، بنده نمی‌تونم اظهار نظر کنم چون عقاید و خط قرمزهای هر کسی متفاوت هست. نکته‌ای که لازم هست بهش توجه بیشتری داشته باشید، این‌ه که آیا شما و نامزدتون برای حفظ یک رابطه‌ی باکیفیت، تلاش می‌کنید حساسیت‌ها و خط قرمزهای همدیگه رو بپذیرید و به رسمیت بشناسید؟

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون