پیشگیری اورژانسی از بارداری با اووسیز

سلام

من شب آخر پریودیم که تقریبا چند ساعت از لکه بینی میگذشت با شوهرم رابطه داشتم

اما دخول در کار نبوده و باکره هستم

مایع منی شوهرم ریخت وسط پام دقیقا، بعد چند ساعت دو قرص اوسیز ۰/۷۵ خوردم . لطفا راهنمایی کنید، خیلی استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
ابتدا توصیه میشود حتما یک روش مناسب جهت جلوگیری داشته باشید.مصرف قرصهای اورژانسی تا ۱۲۰ ساعت اول بعد از رابطه جنسی موثر است و باید دوز ۱.۵ مصرف شود و هر چه زودتر مصرف شود درصد شکست کمتر است.