علت لکنت پسر پنچ ساله ام

122 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ،پسر پنچ و نیم ساله ام بعضی وقتا بدون هیچ ایرادی حرف میزنه و لکنت نداره،اما بعد چند ماه یهویی میبنی که لکنت می‌گیره و اول حرفا رو می‌کشه مثلا می‌خواد بگه بستنی میگه ب ب ب بستنی ،سوال من اینه اگر لکنت هست چرا همیشه نیست و بعضی وقتا میان سراغش البته در صحبت های عادی نیست وقتی می‌خواد چیزی رو توضیح بده لکنت می‌گیره . می‌خوام بدونم دلیلش چی می‌تونه باشه، خوب میشه یا که نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام وقت شما بخیر

لکنت فرزند شما از کی شروع شده؟ به نظر خودتون بعد از یک اتفاق خاص بوده یا تدریجی پدیدار شده؟؟

خودش از لکنتش آگاه هست یا نه؟

گفتار پسر شما با تقلا و‌ همراه با حرکات اضافی هست یا خیر؟

در چه مواقعی میزان و شدت لکنت بیشتر میشه؟

 خدمت شما عرض کنم که لکنت  شدتش بالا پایین میشه و حتی ممکنه مواقعی کاملا محو بشه و دوباره برگرده.

برای ارزیابی علت ایجاد لکنت در پسرتون و همچنین دریافت برنامه های درمانی جهت کاهش ناروانی گفتار او حتما به متخصیصن گفتار درمان مراجعه بفرمایید.

تجربه شما

سلام .تدریجی اتفاق افتاده لکنتش ،اینم بگم پدرشوهرم لکنت خیلی خیلی زیاد داره خودش نه آگاه نیست از لکنتش و هیچی نمیگه نه با تقلا و حرکت اضافی نیست .کلی وقتی اتفاقی میفته لکنتش شدید تر میشه تازگی ها افتاد و دماغش ضربه دید و کلی خون ازش اومد از اون موقع لکنتش شروع شده و از همیشه  شدیدتر  شده.باید چیکار کنم کلا محو شه ببرمش گفتار درمان قابل حل میشه عزیزم؟