ماه هفتم بارداری هستم و چند هفته ای كه درد شكم هم اذيتم ميكنه Anti TPO تو آزمايشم 353 رو نشون ميده ولی باقی معيارها ميزونه. نوشته ها رو كه خوندم خيلی نگران شدم. الان برای بچه مشكلی پيش اومده يعنی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جواب آزمایش را باید دید.

اگر tsh نرمال و زیر ۴ هست و فقط Anti.tpo بالاست، الان دارو لازم نیست و فقط  tsh باید هر ماه تکرار شود و هر جا به سمت کم کاری رفت دارو شروع میشود.