افسردگی و اختلال دو قطبی

سلام من مادرم چند سالی به مدت های کوتاه دچار افسردگی میشن گاهی هم یه دوره دچار هیجان های زیاد میشن

من حس میکنم دچار بیماری دو قطبی اند، دکتر اعصاب هم رفتن، باز الان دچار افسررگی اند، به طوری که بی اشتهان و غذایی نمیخورن بهشون سیپرالکس و کلوززپام و الانزاپین داده دکتر ولی تاثیری نداشته تا الان که استفاده کردن، چه کارهایی میشه برای بهبود شرایطشون انجام داد؟

سعی میکنیم ببریمشون بیرون و تفریح ولی میگن توانشو ندارن و خسته اند،  سنشون هم ۵۳

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۳ جنسیت زن شغل بازنشسته وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
بر اساس شرح حال ارسالی شما از وضعیت مادرتون نمی توان تشخیص افسردگی دو قطبی گذاشت .
درمان دارویی ضد افسردگی هم نیازمند گذشت حداقل یک ماه از شروع مصرف داروست .
بنابراین عجله نکنید تا داروها اثر بکنند و اگر تغییرات لازم رخ نداد مجددا به روانپزشک مادر مراجعه کنید تا احتمالا داروها را تغییر دهند .