وزن شیرخوار ده ماهه

1616 بازدید 3 تبادل تجربه

پسرم الان ۱۰ ماهشه هنوز ۷ کیلو نیست خوب هم غذا میخوره اما کم کم وزن میگیره نمیدونم چیکارش کنم ۵ تا هم دندون در اورده بردم دکتر الان بهم شربت کلسیم و ویتامین دی داده. قطره اهن نمیداد الان شروع کردم میدم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اولا قطره آهن را دیر شروع کردید

دوماً وزنش وزن بچه هفت ماهه است.

سوما احتمالا اگر نمودار رشدش بازبینی شود کاهش رشدش از ماه پنجم یا ششم که شما غذای کمکی شروع کردین شروع شده

چهارم  اگر مورد سوم درست است علت کاهش رشدش توجه زیاد شما به غذای کمکی نسبت به شیر بوده است( بچه ده ماهه که به قول شما خیلی خوب غذا بخورد مسلما به همان نسبت شیر کم خواهد خورد و نتیجه کم خوردن شیر در سن زیر یک سال وزن گیری کم خواهد بود)

پنجم اگر مورد سوم را تایید نمی کنید باید بررسی شود که در درجه اول ویزیت و بررسی آزمایشگاهی نیاز است.

تجربه شما

حسابی بهش شیر بده بخوره.تپل می شه.

قطره آهن خیلی مهمه در وزن گیری به خاطر اینم میتونه باشه

سلام وقتتون بخیر

نوزاد من یک سالش هست و ۸ کيلو نيم برای وزن گیریش چيکار کنم؟در ضمن گزینه ۳ شما در مورد بچه من صدق ميکنه