عوارض مصرف قرص دگزامتازون

سلام. مصرف چند قرص دگزامتازون در ماه مشکلی ایجاد نمیکنه.بیماری خاصی ندارم ولی برای چاق شدن میخوام بخورم قبلا میخوردم الان چند ماهه نمیخورم و دارم خیلی لاغر میشم همه عوارضشم میدونم فقط خواهشا بگین مصرف چندتا قرص دگزا ۰.۵ در ماه خیلی عوارض نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
به هیچ وجه توصیه نمیشه
مصرف دگزامتازون باعث افزایش توده چربی در صورت و بدن میشود در نتیجه فرد تصور میکند که چاق و قوی بنیه شده اما حقیقت این است که تمام کورتون ها در طی استفاده مکرر باعث تحلیل رفتن عضلات و پوکی استخوان می شوند.در حقیقت دگزامتازون بدن شما را رسما به یک پفک تبدیل میکند. ‌
کاهش تراکم و استحکام استخوان‌ها و افزایش احتمال شکستگی، جوش‌های پوستی و اختلال در بهبود انواع زخمها، ضعف و تحلیل عضلات و افزایش احتمال پارگی و آسیب تاندون‌ها، افزایش فشار خون و قند خون، آب مروارید و افزایش فشار داخل چشم از دیگر عوارض مصرف مکرر و زیاد این دارو میباشند. ‌