عوارض دارو بر رشد نوزاد

با سلام و خسته نباشید.

عذر میخوام بکلوفن میتونه حس بالا یا هایپرسنس رو درمان کنه یا اینکه بکلوفن روی عضله اثر میزاره؟

این قرص موجب شل شدن بدن نوزاد بیست ماهه میشه؟

دختر من الان بیست ماهشه نشسته راه میره ام آر آی و ایناش موردی نداشته پاهاش قوی هستن چند کلمه حرف میزنه دستش رو بگیری راه میاد به پله برسه پاش رو بلند میکنه ولی برای بلند شدن از دست استفاده نمیکنه که بخواد خودشو بلند کنه یه وقتایی غلت هم که میزنه دستشو زیر خودش جا میزاره ولی از دستش برای دست زدن و برای چیزی رو برداشتن و اشاره به بغل شدن استفاده میکنه ما یزد هستیم و الا حتما حضوری خدمت میرسیدیم دخترم سخت و طبیعی به دنیا اومده و شیر مادر نخورده چون سینه نمیخورده و ساکشن و مک زدن نداشته ده روز nicu بستری بوده و شیرخشکی بزرگ شده و این تاخیر حرکت خیلی استرس و ناراحتی برامون درست کرده و تحت نظر فوق تخصص مغز و اعصابم هست که هر دفعه سومازین (محلول سیتی کولین) کوکیوتن و جنسینگ و پیراستام و... تجویز میکنن و من ترس از عوارض مصرف دارو رو دارم که میگن تقویتیه و خون رسانی و گردش خون مغز رو بیشتر میکنه ممنون میشم که اطلاعات و راهنماییتون شامل بنده حقیر بشه باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ ماه جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
با اطلاعاتی که دادید و از روی داروهای مصرفی مشخصه که مغز بچه شما آسیب دیده و به همین خاطر احتمالا در قسمت‌هایی از سفتی یا اسپاستیسیتی داره و قرص باکلوفن رو به همین خاطر براش تجویز کردن.
خیر باکلوفن روی حس‌ها و هایپرسنسی کودکتون تاثیری نداره و صرفا به عنوان یک شل کننده عضلانی تجویز میشه.
اطلاعاتی در مورد اینکه کودکتون از خدمات توانبخشی استفاده می‌کنه یا نه نفرمودید.
در آخر پیشنهاد می‌کنم که کتاب کودک توانمند من رو که مربوط به پاسخ به سوالات والدین کودکان با آسیب‌های مغزی است رو مطالعه کنید.
اگر در خصوص توانبخشی هم سوالی داشتید در خدمت هستیم.