تکان دادن دست ها در کودک

سلام خسته نباشید .پسرم هفت سالشه موقعی که تو فکر میره یا هیجانی میشه و بعضی مواقع دستاشو تکون میده. انگشتاشو رو هم میذاره و تکان میده پیش مشاور رفتم ولی نتیجه نگرفتم میخواستم دلیلشو بدونم و اینکه چطور رفع میشه؟ با سپاس

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام، وقتتون بخير
سپاس از اينكه به سايت خودتون نی نی سايت اعتماد داريد.
دوست عزيز معمولا اضطراب از طريق دستها تخليه ميشود و وقتی كودک اينكار را انجام ميدهد كاملا ناخودآگاه است و فقط بصورت عادت در اومده و با اينكار آرامش را تجربه ميكند.
پيشنهاد ميكنم اينبار زمانی كه متوجه ميشويد كه ذهنش ناآرام است يا حتی مشغول فكر كردن است از او كمک بخواهيد(مثلا كمک در كارهای خونه ) و ميتوانيد به او پيشنهاد يک فعاليت هنری (مانند خمير بازی يا نقاشی با آبرنگ،...) را بدهيد اما يادتون بمونه كه هرگز نگوييد چون دستهات رو تكان ميدهی بيا با هم اينكارها رو انجام دهيم.
و فراموش نكنيد اين مستلزم مداومت شما والدين آگاه است.

سپاس