بد غذا بودن کودک

52 بازدید 1 تبادل تجربه

پسرم بد غذاست چکار کنم دوست نداره غذا بخوره همش توی هوای بازیست و میخواد شکمش رو با شیر و بیسکویت سیر کنه ولی غذا نخور

از اجبار زیاد و اینکه زورکی ببرمش توی اتاقش و هیچ کسی دورش نباشه و زوری بریزم توی گلوش خوشم نمیاد

لطفاً بفرمایید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

بدترین کار زوری دادن غذا به کودک است،هیچ منفعتی که در ان نیست پر است از ضرر و زیان.

سن کودک رو نگفتید. ولی باید بیسکویت و هله هوله در منزل نباشد تا گرسنگی با انها برطرف نشود. عذاهای مورد علاقه کودک مخصوصا غذاهایی که خودش بتواند بخورد را تهیه کنید نیمساعت زمان دهید نخورد بردارید و یکساعت بعد مجدد گرم کنید و روی سفره بگذارید اما در این مدت به هیچ وجه بیسکویت و ...حتی اب ندهید حتی اگر قشقرق به پا کرد.
بعد از مدتی غذا خواهد خورد.
کوکو،کتلت،ماکارونی شکلدار، کباب،سیب زمینی... بیشتر بپزید

تجربه شما

خانم دکتر یک دنیا ممنونتونم

پسرم 3 سال نیمشه