حرف زدن دختر هجده ماهه

دختر من هجده ماه دارد و در این سن حدودا بیست تا کلمه بلده و فقط یک جمله میگه مامان بیا یا بابا بیا. همه چیز دیگه اش معمولیه . همه چیز متوجه میشه و انجام میده .ضمنا اینطور نیست که هر چیزی ما بگیم تکرار کنه بعضی کلمات رو هم آخرش رو نمیگه مثلا باز رو میگه با یا دست رو میگه د ، یا تاریک رو میگه تا، آیا تاخیر گفتار داره؟ ممنون میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام

در روند رشد خزانه واژگان کودک در۱۸ ماهگی،تعداد کلمات بیانی بین۲۰ تا ۵۰  که غالبا اسم و افعال ساده (بده،بیا،بپرو...)هستند.

در این سن جملات ۲بخشی کم کم شکل میگرن .

کاری که شما می تونید انجام بدین این است که بر روی فعالیت های کودک و همچنین سایر اعضای خانواده کلام های ساده بزارین(جملات کوتاه مثل :مامان  ظرف می شوره،بابا فیلم می بینه، بازی می کنه و...) بزارین.

کلماتی هم که حذف داره را اصلاح کنیدو با اغراق و حالت کشیده گویی به کودک خود برگردانید.🌹🌹