سلام. 24 سالمه متاهل و لیسانسم. تقریبا از اوایل نوجوانی هم خودم و هم اطرافیان متوجه شدیم. دچار مشکلاتی هستم مثل اینکه زود عصبی میشم و در لحظه تصمیم میگیرم بعد که آروم شدم متوجه میشم چه اشتباهی کردم! تو اون لحظه با صدای بلند حرف میزنم و تند صحبت میکنم. هر چی به ذهنم برسه بروز میدم .همین موضوع باعث میشه بهم بگن چقد بی ثباتی! مشکل بعدی بی اراده بودنه. از این شاخه به اون شاخه پریدن. مثلا باشگاه ثبت نام میکنم دو جلسه میرم دیگه نمیرم. پنج ماهه سرکارم الان دیگه نمیخوام برم سرکار آرایشگری، کامپیوتر، زبان و.... انواع کلاسها رو ثبت نام کردم با اینکه فوق العاده باهوشم و در همه زمینه ها تا جایی که رفتم خیلی موفق بودم باز ترک کردم. اما در مورد روابط عاطفی اینجور نیستم. و مخصوصا در رابطه با جنس مخالف به شدت آدم متعهد وابسته و اخلاق گرا هستم. الان ازدواج کردم با اینکه این خصوصیات رو قبل ازدواج به همسرم گفتم و از نظر زناشویی کاملا وفادار و متعهد و پایبند به خانوادم، به خاطر زود عصبی شدن و صبور نبودن و عجول بودن همسرم همش شاکیه. میگه زندگی صبر میخواد تو نداری، الان میگه من طلاقت میدم! یک سوالی دارم آیا این ویژگی ها یعنی اختلال مرزی؟ در اینترنت مطلبی در مورد تکانشگری خوندم که دقیقا شبیه اخلاق من بود. آیا این اختلال روانی به حساب میاد و آیا درمان قطعی داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
عزیز دلم به این راحتی و با چند نشانه نمیشه به سرعت به کسی برچسب اختلال زد اونم اختلال شخصیت مرزی!!!
در مورد اینکه زود عصبی میشید باید بررسی بشه که در چه مواردی این اتفاق میفته و اگه مهارت ارتباط موثر با دیگران و مهارت کنترل خشم‌رو یاد بگیرید،می‌تونید بر اون غلبه کنید و اما در مورد تصمیم گیری‌ها و به اصطلاح از این شاخه به اون شاخه پریدن هم باید بگم این احتمال وجود داره که شما بسیار فرد باهوشی باشید اما امروزه ده نوع تقسیم بندی هوش به ثبت رسیده و بهتره که نوع هوش و استعدادمون‌رو شناسایی کنیم و علائق و ارزش‌هامون‌رو هم مد نظر قرار بدیم باید دید که کدوم فعالیت با ساختار مغزی شما هم‌خوان و متناسب هست و این‌که چند تا هندونه‌رو با یه دست بلند کردید و چقدر مورد نیازتون بوده و جزو اهداف شماست،،
می‌بینید دلایل زیادی وجود داره که می‌تونه منجر به رفتارهایی بشه که شما نام بردید بنابراین بهتره با مشاور در تماس باشید تا موضوع ریشه‌یابی بشه،،
پیروز باشید