نصب کردن پنهانی برنامه های مجازی همسر

سلام امروز متوجه شدم همسرم بصورت پنهانی برنامه imo نصب کرده و بعضی روزا میرفته و لایوهای خانوما رو میدیده و شاید هم باهاشون چند کلمه ای حرف میزده

از من پنهان کرد ولی من متوجه شدم. دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
فقط با یک اتفاق سریع نتیجه گیری نکنید
و اجازه ندهید افکار ناخوشایندی مثل بی اعتمادی ذهنتون رو مسموم کنه.
پنهان کاری در زندگی زناشویی باعث دل ازردگی طرفین میشود اما مهم ترین نکته این است که به کل مسیر زندگی نگاه کنید
اگر همواره با هم به توافق رسیدید
اگر موانع و مشکلات و اختلاف نظرهاتون رو در ارامش حل کردید
اگر دلخوری پیش امده اما هر دو توانستید مدیریت کنید
بنابراین در حال حاضر هم با چشم پوشی یا مطرح کردن در ارامش دغدغه ذهنی تون می تونید مشکل رو حل کنید
اما اگر مشکلات دیگری نیزدر زندگی دارید که حل نشده در رابطه باقی مانده اند و حالا پنهان کاری همسرتان به دیگر مشکلتان اضافه شده.
حتما برطرف کردن شان اقدام کنید
چه با وقت گذاشتن و شناسایی موانع ارتباطی تان چه با کمک گرفتن از مشاور و متخصص زوج درمانگر