باسلام و خسته نباشید من ماه قبل ۲۳ پریود شدم بعدش نزدیک تخمک گذاریم اقدام داشتم این ماه پریود نشدم امروزم بی بی چک زدم منفی شد. حالمم یک طوریه همش خوابم میاد پایین کمرم و زیر دلم درد میکنه. پریودام نامنظم هستند متفورمین خوردم این ماه بموقع شدم . پلی کیستیک و تنبلی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
علائم بالا نشاندهنده حاملگی نیست اگر تاخیر بیش از ده روز دارید از نظر بارداری چک شوید و آزمایش خون بدهید. روز خوش