دل درد و لکه بینی قبل از پریود

سلام

من چند ماهیه که ۲یا ۳روز لکه بینی دارم بعد پریود میشم

و در پریودی دل دردهای خیلی زیادی دارم که دست کمی از درد زایمان نداره و بعد پریودی کم تخمدان‌هام هنوز درد میکنن و تیر میکشن

رفتم دکتر آزمایش و پاپ اسمیر و سونو دادم

و چون قصد اقدام به بارداری هم دارم آزمایشهای پیش از بارداری رو هم دادم

درجواب بهم گفتن که تیروییدم کم کاره و داروی لووتیروکسین سدیم دادن و گفتن که ناشتا یک نصف قرص بخورم به غیر پنج شنبه و جمعه . تیروئیدم۶.۳ بود

و سونو رحمم رو دیدن گفتن که رحمم بزرگ شده و کیست دارم

ابعاد رحم mm ۶۱×۳۷×۴۹ میباشد. اکوی میومتر هتروژن است

ضخامت اندومتر 9.2mm است توده فضاگیر دیده نشده

حجم تخمدان راست 9.7cc و تخمدان چپ 7.7cc است

هر دو تخمدان حاوی فولیکول هایی به دیامتر متوسط 2.5mm میباشد و استرومای مرکزی هر دو تخمدان به طور نسبی اکوژن میباشد

مجموعه شواهد فوق میتواند مطرح کننده تغییرات به سمتPCOD باشد

این شرح سونو بود ولی بهم هیچ داروی ندادن

فقط یک قرص واژینال برای عفونتم دادن

بهشون هم گفتم من در آینده قصد بارداری دارم نه الان فعلا میخوام تیروئیدم کنترل بشه

ولی بازم دارو ندادن

به نظر شما تشخیصشون درست بوده و من نیازی به دارو ندارم؟

پس با این لکه بینی و دردهام چیکار کنم؟

یا به یک پزشک دیگه مراجعه کنم؟

درضمن پزشک عمومی بهداشت به من گفتن تیروئیدم بالاست و دکتر زنان گفتن کم کار

تیروئید بالا همون کم کاره؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگویتون😘

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام
تیرویید شما کم کار هست که در حال درمان هستید ..اگر لکه بینی قبل از پریود که ذکر نکرده اید چند روز هست برایتان ازار دهنده هست می توان ان را درمان کرد..دردهای پریودی نیز با مصرف مسکن از دوروز قبل پریودی قابل کنترل هست...ضمن این که برای تصمیم گیری نیاز به شرح حال و معاینات دقیق تر هست