افزایش میل جنسی بانوان

سلام. می بخشید برای افزایش میل جنسی در خانمها چه راه حلی پیشنهاد میکنید. ممنونم از جوابتون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام. علل کاهش میل جنسی در خانمها بسیار متنوع است و حتما نیاز به بررسی کامل و همه جانبه دارد، تا بنابر علت جهت درمان مناسب اقدام شود؛

علل شایع کاهش میل جنسی: علل جسمانی نظیر؛ دیابت، بیماریهای قلبی، ام اس، آسیب به اعصاب نخاعی، مشکلات هورمونی و کمبود ویتامینها و ریزمغذیها و... علل دارویی همچون آنتی هیستامینها، قرصهای جلوگیری از بارداری، ضدافسردگی ها، فیناستراید و... یائسگی و وضعیتهایی که بدن را در شرایط مشابه یائسگی قرار می دهد همچون استخراج تخمدانها و افت هورمونهای جنسی به دنبال آن. مصرف مواد همچون سیگار، الکل، مخدر و... سو استفاده های جنسی و حوادث آسیب زا در گذشته فرد. اضطرابها، افسردگی، وسواس، و استرس حاد و مزمن حواسپرتی و کمبود تمرکز روی سرنخهای عاطفی و شهوانی دریافتی. مشکلات جنسی پارتنر نظیر انزال زودرس،اختلال نعوظ مشکلات ارتباطی زوج و تعارضات شدید و کمبود صمیمیت و یا روابط فرازناشویی یکی از زوجین(بسیار مهم و تاثیرگذار در خانمها) کمبود تحریکات جنسی نبود حریم خصوصی زن و شوهر و زندگی در منزل مشترک با اقوام و یا حضور فرزندان در خانه طلاق و افت میل جنسی بعد آن. نگرش و سوگیری فرهنگی منفی و متعصبانه به مقوله روابط جنسی تمایل و اصرار پارتنر به نوع غیرمعمولی از رابطه همچون رابطه مقعدی و یا کژکاریهای جنسی نظیر یا سادیسم و...

❤️❤️حتما به یک درمانگر جنسی همراه با همسر محترمتان مراجعه فرمایید.