روده اکوژن گرید ۱ جنین

سلام

 من هفته ۱۹ هستم. وقتی هفته ۱۷ بودم تشخیص روده اکوژن دادن. البته همه غربالگری های دیگه ام سالم بود. من مشهدم. رفتم پیش دکتر که دوباره سونوم کردن و بهم گفتن چیزی نیست و برو خیالت راحت باشه. باز خودم امروز یک سونو جدا رفتم ولی هنوز یک بخش کوچیک از روده هاش به صورت فوکال با گرید ۱ اکوژن بود. متخصص بهم گفت احتمالا خون خورده و برو خیالت راحت باشه چیزی نیست ولی گفت ماه دیگه دوباره یک سونو دیگه انجام بدم. من خیلی استرس دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

همانطورکه به شماگفته شده،وقتی غربالگریهاوسونوی آنومالی نرمال است.این موردبه تنهایی مهم نیست.
البته درمواردی که مادراسترس زیادداردوتضمین بیشتری میخواهدمیتواندآزمایشNIPTبدهد