استفاده از اینترنت در دوران بارداری

سلام من دانشجوی دکترا هستم و در خوابگاه ساکن هستم . جدیدا متوجه بارداری خود شدم. باتوجه به امواج وای فای دنشگاه  و استفاده از لب تاب و تبلت برای کارهای پژوهشی خود دچار نگرانی برای سلامت فرزندم هستم چه راهکاری را برایم پیسنهاد دارید؟ که به فرزندم آسیب نرساند؟ الان هفته ششم هستم و از از حدود ماه قبل در خوابگاه ساکن بودم و از بارداری اطلاع نداشتم آیا ممکن این مدت هم مشکلی پیش آمده باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سونوگرافي و غربالگري جنين را در يازده و هجده هفته انجام بديد و جاتون رو هم عوض كنيد