محاسبه زمان زایمان سزارین

سلام وقت بخیر من آخرین تاریخ پریودی 3 خرداد هست و الان دقیق من 33 هفته و سه روز هستم سونوگرافی برای من تاریخ زده 5 اسفند این تاریخ زایمان طبیعی هستش ولی من سزارینی هستم. از دکتر که میپرسم میگه سزارینت 2 اسفند از بهداشت میپرسم میگه 4 اسفند موندم تاریخ زایمان سزارینم چندمه؟ من تا جایی که میدونم 38 هفته سزارین میکنن چون بچه اولم رو 38 هفته برداشتن ولی دکتر داره میگه سزارینت 2 اسفند و سونوگرافی طبیعی رو زده 5 اسفند. میشه شما بگین دقیق چندم هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام براي سزارين و زايمان طبيعي هيچ تاريخ دقيقي وجود نداره و سونوگرافي هم يك هفته بالا پايين ميشه هر تاريخي دكترتون گفتن همون تاريخه چون ايشون مسئول زايمان سزارين شما هستند