سلام پدر من ٢٥ سال پيش بعد از فوت مادرم با يک خانم ديگه ازدواج ميكنه الان پدر بنده ١ هفته فوت شده و ما خواهرا به علت اينكه تو اين مدت ايشون پدر مارو اذيت و آزار داده  و حتی اجازه ديدن پدر ما هم نميداده  و حالا ميخواييم حقوق بازنشستگی پدر ببنديم كه اين خانم ديگه دريافت نكنه برای هميشه قطع بشه  چه جوری ميشه حقوق بازنشستگی قطع كرد و حتی ميشه وسايل خونه پدر ازش گرفت ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. خدا رحمت کنه پدرتون رو

2. بعد از فوت هر شخص یک سری حقوق قانونی برای ورثه اون شخص بوجود میاد که کسی نمی تونه این حقوق رو از دیگری سلب کنه یکی همین حقوق بازنشستگی هست که به ورثه تحت تکفل شخص می رسه و بین آنها تقسیم می شود. پس در نتیجه امکان قطع کردن آن امکان ندارد و مادامی که زنده هستند می توانند این حقوق را دریافت کنند حتی در صورت ازدواج مجدد ایشان.

موفق باشید

تجربه شما

ممنون سپاس

اگه هيچ مدارک نداشته باشه حتی شناسنامه پدر و كارت ملی يعنی نياز به امضا به احصار وراثت نيست ؟