بخشش مهریه با اجازه پدر

با سلام وتقدیم احترام

خواهرم بیست و دو سال سن داره و امسال عقد کرده میخواد بدونه واسه بخشش مهریه اجازه پدر لازم هست یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن بیست وچهارساله جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. به هیچ عنوان این اقدام توصیه نمیشه چرا که فردای آن مرد می تواند ایشان را طلاق دهد و این موضوع بارها اتفاق افتاده و بیشترین صدمه را خانم ها می خورند.

2. یک بخش نامه ای چند سال پیش از طرف اداره ثبت اسناد صادر شد که بخشیدن مهریه توسط خانم را موکول به حضور و اطلاع خانواده دختر می دانست ولی چون صرف بخش نامه است. شاهد هستیم برخی دفاتر به این موضوع اهمیت نمی دهند و با اقدام دختر نسبت به این موضوع اقدام می کنند.

3. قبل از هر گونه اقدام با وکیل یا مشاور حقوقی حتما مشورت کنند.

موفق باشید