سلام من یک آذر آخرین پریودم بوده و در یک آذر چند بار اقدام کردم ۴ دی ماه به علت پریود نشدن آزمایش دادم منفی بود پروژسترون طبق نظر دکتر تزریق کردم دوباره پریود نشدم و ۲۱ دی آزمایش دادم بتا ۴۶ بود سونو رفتم گفت احتمالا یک توده در رحمت میبینم ولی هفته بعد بیا آیا باردارم و بارداری سالمی دارم امروز هم دوباره میخوام بتا رو چک کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با اينكه عدد بتا نشاندهنده بارداريه ولي عددش خيلي كمه يك هفته ديگه صبر كنيد و ازمايش رو دوباره با سونوگرافي واژينال چك كنيد