با سلام و خسته نباشید، دخترم ۷۵ روزست ۵۲۰۰ وزنشه و‌موقع تولد ۳۲۰۰ بود، با شیر خودم در هفته ۱۵۰ گرم وزنش اضافه می‌شد، مجبور شدم شیر خشک بدم لطف میکنین راهنماییم کنین که شیر خودم بهتر بشه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای افزایش شیر نکته مهم مکیدن هرچه بیشتر کودک است. هرچه شیردهی بیشتر، تولید و ترشح شیر هم بیشتر می شود. برنامه غذایی مقوی و منظم داشته باشید، مایعات بیشتر بنوشید. میوه و سبزیجات تازه و لبنیات  فراموش نشود. خواب و استراحت کافی داشته باشید. استرس و اضطراب نداشته باشید.